Friskvård och återhämtning  2019-07-16T21:05:41+00:00

Friskvård och återhämtning

Mitt i vardagens alla aktiviteter behöver vi ge plats för stunder av stillhet och ro, då vi kan hämta ny kraft och styrka. Det är viktigt för att vi ska hålla oss friska, men behövs även i en fas då vi håller på att tillfriskna efter t ex en utmattningsdepression. Nedanstående CD-skivor är redskap som kan användas som förebyggande hälsovård och i en återhämtningsfas efter psykisk ohälsa. De berör grundläggande områden som kärlek, frid, Guds beskydd och trygghet, vila och frihet som ger avslappning på djupet. Produkterna är redskap att på egen hand genomföra steg 1 och 2 i den själavårdsmodell som vi använder i våra program, den s.k. 7-stegsmodellen, som bygger på kristen värdegrund.

Söker du efter vila eller hjälp att bli av med negativ stress? Kanske har du gått på högvarv länge, behöver tid att stanna upp, tänka efter, prioritera om och sätta en ny kurs i livet. Ta chansen och anmäl dig till vår TEMAVECKA den 3 – 9 november. Det kan bli den bästa veckan i ditt liv!

Du har möjlighet att anpassa innehållet i din vecka individuellt. Här är exempel på innehållet: korta inspirationspass om kost, motion, vila och sömn; bönesamlingar, egna stilla stunder med Gud, promenader i vacker natur, lättgympa, tips på nyttig, lättlagad mat, massage, gemenskap framför brasan m m. Du får praktiska redskap att hantera stress i din vardag. Framför allt får du njuta av och ta emot Guds kärlek och kraft in i ditt liv.
Övernattning på Sjöhamra gård i eget rum, tre måltider samt mellanmål ingår. Kontakta oss gärna för mer detaljer på info@halsolovet.se

CD för friskvård och återhämtning

CD-SKIVOR DÄR BIBELORD LÄSES TILL INSTRUMENTAL BAKGRUNDSMUSIK

Vissa av dem finns även på finska, norska och engelska. Pris 99 kr/st.

”Guds beskydd och trygghet”
”Frälst av nåd”
”Själens och kroppens helande”
”Kärlek”
”Frid”
”Glädje”
”Bli fri från stress”

”DEN INRE BÖNEN”

är en bönemodell med praktisk handledning som hjälper dig att komma nära Gud, uppleva hans närvaro och utveckla din egen relation med Jesus. Den inre bönen ger ro och avslappning, du överlåter din ande, själ och kropp till Gud. Utgångspunkten för de olika delarna i inre bönen finns i Bibelordet.
Pris 99 kr/st.

CD-SKIVOR MED FLÖDESBÖN

Bibelord och bön till instrumental bakgrundsmusik. Pris 99 kr/st. Följande områden berörs:

”Flödesbön – själens helande och befrielse”
”Flödesbön – själens helande”
”Flödesbön – kroppens helande”

INSTRUMENTAL LOVSÅNG

Pris 189 kr/st.

”Well 1” med piano och orgel
”Well 2” med piano och trumpet
”Well 3” med piano, fiol, trumpet, gitarr, flöjt och dragspel

Beställning:
CD-skivorna produceras av Boklövet Arken AB och kan beställas via e-post till info@arken.org
Det går också bra att beställa dem via Hälsolövet på e-post info@halsolovet.se  Har du frågor kring detta kan du skriva dem samtidigt så kontaktar vi dig.