Andlig varudeklaration
Sjöhamra gård
Sjustegsmodellen
Rand 2
rand 2

RETREATER
_____________________

HÄLSOTIPSET
______________________


PRODUKTER CD/MP3
_____________________

Rand 2
AKTUELLT

Underbara vinterdagar

by Anita R Broomé | Dec 06, 2016

Fredag kväll klockan 17.00 anlände retreatgästerna till Sjöhamra och efter att de fått sina rum gjorde vi en rundvandring i huset, där renoveringen fortfarande pågår. Efter en god kvällsmat och praktisk information blev det en härlig lovsångsstund i kapellet. 

Lördagen bjöd på strålande sol och åtta minusgrader, men inne var det varmt och skönt, tyst och fridfullt. Dagen startade med lätt gympa och frukost. Tillbedjan, flödesbön och inre bönen förde oss in i Guds närvaro. Några valde att gå på bibelpromenad i skogen efter lunch, medan andra njöt av att sitta i soffan och läsa Bibeln. De som ville fick också njuta av en stunds massage. Eftermiddagen avslutades med en tacksägelsestund i kapellet, kvällsmat och utvärdering. 

Ljuslykta

Korg

Vintervila vid sjön

Fiskgryta med saffran

Vinter på Sjöhamra